Digg StumbleUpon LinkedIn YouTube Flickr Facebook Twitter RSS Tilbakestill

På TV i kveld

Usikker på hva du skal se på TV i kveld? Internettet florerer av ulike tilbyderes TV-guider. Halden Dagblad gir deg oversikten over de tjenestene vi synes fungerer best og som gir deg best mulig oversikt over hva som er mulig å se på TV i kveld. Av de ulike guidene som her er valgt ut finner du blant annet kommentarer på brukervennlighet, enkelhet og ulike funksjoner som gjør det å finne ut hva du skal se på tv i kveld hakket enklere.

 

SE.no (Dagbladets TV-guide) (www.se.no)

Se.no, eid av Dagbladet, har kanskje den mest funksjonelle og rene løsningen hva gjelder TV-guider på det norske markedet. Her er det lett å se hva som går på TV i  kveld og man har en rekke filtreringsmuligheter både hva programtype og kanaler. I tillegg har Se.no en redaksjonell vurdering av hvilke type TV-programmer du bare må se på TV i kveld.

 

TV2 TV-guide (www.tv2.no/tvguide/)

TV2 sin TV-guide sentrerer seg ikke overraskende mot de TV2-eide kanalene i sin oversikt over hva du kan se på tv i kveld. Kanalene er flott delt opp i hver sine bokser med tre i bredden. Man kan velge å huke av kanalene som sine «favoritter» ved å markere et hjerte ved siden av kanalenes respektive logo. I tillegg kan man ved enkle klikk be om at ulike program basert på kategori skal utheves i guiden.

 

VG TV-guide (www.vg.no/tv-guide/)

VG sin TV-guide er noe mer rotete og det er ikke like enkelt å få oversikt over hva du kan se på TV i kveld. Den gir dog muligheter til å filtrere ut på en rekke type emner både hva gjelder kanaler og programtyper. I tillegg har den en fiffig funksjon som lar brukeren se oversikt over programmene basert på hvilket tidspunkt han har tenkt å se på TV i kveld. Også VG har en mulighet for favorittmarkering, men de gjør dette på programnivå. Andres favoritter samles så i en liste helt til høyre på siden. Dette kan gi en pekepinn på hva du ikke bør gå glipp av som går på TV i kveld.

 

Get TV-guide (www.get.no/underholdning/tv-guide)

Get sin TV-guide er kanskje av de mer fancy og er nært knyttet til tv-distributørens PVR-opptaker. Er du Get-kunde er det ingen tvil om at denne TV-guiden gir deg det lille ekstra. Problemet er dog at den er noe uoversiktlig om du ønsker å bla deg frem og tilbake på de respektive kanalene, men den har på sin side også en veldig fin søkefunksjon som gjør det mulig å lett finne tidspunktet for det spesifikke programmet du ønsker å se på TV i kveld.

 

Viasat TV-guide (tv.viasat.no)

Viasat har også sin egen TV-guide. Denne retter selvsagt mest fokus på deres egne produkter, men holder også av plass til de største folkekanalene i toppen av løsningen. Det er lett å se hvilket TV-program du kan se på tv nå, samt hvilket som kommer. I tillegg har de en fiffig funksjon der brukeren kan lage sin egen TV-guide ved å bare dra spesifikke programmer fra guiden over til sin egen TV-guide. Dette passer ypperlig for spesifikke programmer som går på TV i kveld, men er ikke like bra når det for eksempel forekommer sportarrangementer med studio i for og etterkant samt, pauser og omganger.